gfx
Snejportal  |  D2SE  |  Glidewrapper  |  Bugs (Moderator: Kaligula)  |  Topic: Glide and moving cursor
gfx
gfx gfx
Please login or register.

Login with username, password and session length
gfx gfx
gfx gfx

  • Welcome at our new home!!!

    This is the Snej Portal, home of several D2 Modifications and D2SE
  • On our Realmserver you can find this hosted Mods:

    Snej
    Reign of Shadows (RoS)
    Eastern Sun (ES)
  • You can also find the home of the

    Aftermath Mod here

    http://snej.org/forum/index.php?board=674.0
gfx gfx
gfx
June 23, 2017, 07:15:07 PM
*
gfx gfx
gfx* Home Help Search Login Registergfx

Author Topic: Glide and moving cursor  (Read 436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mahitovecTopic starter

  • Smith
  • ****
  • Posts: 42
  • Gender: Male
    • TWITCH
Glide and moving cursor
« on: June 19, 2016, 01:08:44 PM »
Hello guys!
Im having really annoying issue with glide. Every time I open/close inventory, my mouse cursor moves left upper corner, which makes the game really uncomfortable to play. May be you can help me out, because im out of ideas... :( I figured out that STATIC SIZE function causing it, but playing in that small window isnt option either...

I DO:
- run d2se in win cap mode with admin rights
- use  -w -3dfx in shortcut

Some more info:





PLEASE HELP

Offline SpiKe.

  • Global Moderator
  • Web Mage the Burning
  • *
  • Posts: 294
  • Gender: Male
    • Reign of Shadow
Re: Glide and moving cursor
« Reply #1 on: June 19, 2016, 03:04:49 PM »
What Mod are u playing. Pretty sure its a problem with a highresolution you using. Do you may use a Highresolution Plugin or something?

Offline mahitovecTopic starter

  • Smith
  • ****
  • Posts: 42
  • Gender: Male
    • TWITCH
Re: Glide and moving cursor
« Reply #2 on: June 19, 2016, 03:21:02 PM »
it occours everywhere i tried today (ros, mxl, des ombres). btw im using d2se.

Offline SpiKe.

  • Global Moderator
  • Web Mage the Burning
  • *
  • Posts: 294
  • Gender: Male
    • Reign of Shadow
Re: Glide and moving cursor
« Reply #3 on: June 19, 2016, 03:37:04 PM »
try with standard settings, pretty sure its highresolution which cause the problems

Offline mahitovecTopic starter

  • Smith
  • ****
  • Posts: 42
  • Gender: Male
    • TWITCH
Re: Glide and moving cursor
« Reply #4 on: June 19, 2016, 03:56:08 PM »
what settings?

Offline SpiKe.

  • Global Moderator
  • Web Mage the Burning
  • *
  • Posts: 294
  • Gender: Male
    • Reign of Shadow
Re: Glide and moving cursor
« Reply #5 on: June 19, 2016, 04:21:46 PM »
Theres somewhere a button to reset settings to standart. Try using this.

Offline mahitovecTopic starter

  • Smith
  • ****
  • Posts: 42
  • Gender: Male
    • TWITCH
Re: Glide and moving cursor
« Reply #6 on: June 20, 2016, 04:11:53 PM »
didnt help

Snejportal  |  D2SE  |  Glidewrapper  |  Bugs (Moderator: Kaligula)  |  Topic: Glide and moving cursor
 

gfxgfx
gfx
SMF 2.0.10 | SMF © 2015, Simple Machines  Snejtheme V2 by Seltsamuel/Faust (based on Helios Multi by Bloc)
gfx